Produkter fra Buur Skincare serien

CLEAN AND SHAVE FOAM

I denne 2-i-1 skum er der arbejdet meget med konsistensen. Den er let og samtidig fyldig. Perfekt til både afrensning og barbering. Den indeholder salicylsyre udvundet af hvid pilebark, der virker rensende og peelende, så huden bliver ren, frisk og klar at se på.

FACE AND BEARD OIL

Olien her fugter og nærer huden og holder skægget flot sundt og glansfuldt. Den består udelukkende af omhyggeligt udvalgte hurtigtabsorberede olier fra blandt andet sesam, shea og argan.

AFTER SHAVE LOTION

Denne After Shave Lotion lindrer efter barbering.

Med dens ekstra høje indhold af Aloe Vera virker den kølende, beroligende og lindrer rødme.

Den indeholder squalane udvundet af oliven, der virker som et beskyttende og blødgørende transportmiddel for andre fedtopløselige stoffer. 

LIGHT DAY CREAM

Dagcreme med let konsistens, der fugter, beskytter og trænger hurtigt ind i huden. Cremen indeholder hindbærkerneolie, der giver naturlig solbeskyttelse.

 

24 HOUR CREAM

Cremen er rig i konsistensen og kan bruges som både dag- og natcreme. Den beskytter huden ekstra meget mod vind og vejr og tilfører fugt og næring om natten.

HVOR KØBER JEG

PRODUKTERNE?

Produkterne kan købes hos en hudplejeklinik eller en barbershop, der er godkendt af Trine Buur Richardt. Se hvem, der forhandler Buur Skincare her på forhandlersiden

Gennemgående ingredienser i

Buur Skincare

Aloe Vera

Hampolie

Basilikumolie

Lakridsrodsekstrakt

B

U

U

R

S

P

R

O

D

U

K

T

E

R

Aloe Vera er med til at binde fugt og virker helende og beroligende på huden. Den Aloe Vera, der er brugt i disse produkter er økologisk dyrket.

Hampolie er meget let og har en unik fedtsyresammensætning, der gør, at den nemt optages af huden og kan give masser af næring. Olien brugt i disse produkter økologisk og kommer fra planter dyrket på Møllerup Gods, hvor de aldrig er blevet sprøjtet mod hverken ukrudt, svamp eller insekter. 

Basilikum er blandt verdens ældste dyrkede krydderurter og har stærke antiinflammatoriske egenskaber. Dens antibakterielle virkning har en positiv effekt på sart, tør og irriteret hud. 

Lakridsrodsekstrakt virker bakterie- og svampehæmmende og har desuden en antiallergisk virkning og modvirker derfor hudirritation i forbindelse med skæg og barbering.

Alle produkterne har den karakteristiske friske og milde duftkombination af essentielle olier fra basilikum og lakridsrod.

Adresse

Tuxensvej 1

2700 Brønshøj, Danmark

SE 39599376

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kontakt

Email:  mail@buurskincare.dk

Telefon 40 55 29 00