OM BUUR SKINCARE

Buur Skincare er udviklet af Trine Buur Richardt, kosmetolog og behandler med egen klinik igennem mere end 20 år. Trine har altid behandlet både mænd og kvinder, og for nogle år siden stod hun pludselig uden gode produkter specielt til mænd.

Derfor gik hun i gang med at udvikle en bæredygtig, lækker og ikke mindst effektiv serie af hudplejeprodukter, målrettet de specielle behov mænds hud har.

Selv om man ikke skulle tro det, udspiller den lille forskel sig nemlig også på huden. Mænd har generelt tykkere hud og en anden fugt- og talgbalance end kvinder har, hvilket er vigtigt at tage højde for i sammensætningen af produkter til såvel behandlinger, som den daglige pleje. Samtidig skal den daglige ansigtspleje være så nem som mulig.

Det er en del af ideen bag Buur Skincare.

Hos Buur Skincare tænker vi på bæredygtighed, økologi og naturlighed.  Vi bruger kun planteolier og naturlige duft- og konserveringsstoffer og så vidt muligt økologiske ingredienser, uden at der er gået på kompromis med duft, konsistens eller virkning. Vi vil helst have, at man ikke kommer noget på huden, som man ikke ville putte i munden.

Flere af produkterne dækker mere end en funktion, så man ikke behøver mere i toiletskabet end højst nødvendigt. Desuden er flaskerne lavet af genanvendeligt matteret, sort glas.

Buur Skincares nøgleord.

Naturlig Herreserie. Bæredygtig hudpleje. Hudpleje til Mænd.

Danskproduceret hudplejeserie.

Adresse

Tuxensvej 1

2700 Brønshøj, Danmark

SE 39599376

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kontakt

Email:  mail@buurskincare.dk

Telefon 40 55 29 00